#Jeg Vil Selge Sluk

Selger. Operativ, med gjennomføringsevne. Distrikt Sør

Er du en selger? Trives du med å møte nye mennesker? Vil du jobbe i et dedikert team som er stolte av det de driver med? #Alletrengersluk

Vil du selge Norges råeste merkevare innen sluk? Som Distriktansvarlig i Purus vil jobben din være å øke omsetningen og kjennskapen til Purus sine produkter.

Vi søker deg som tar utfordringen med å utvikle deg selv, samtidig som du utvikler selskapets posisjon i Norge. Du vil være ansvarlig for forhandlersalg i distriktet som strekker seg fra Stavanger til Porsgrunn/Skien.

Du vil i møte med våre rørleggerkunder, gi anbefalinger, formidle sikker installasjon og påse at våre bærekraftige produkter fortsetter reisen ut i markedet. Og sist, men ikke minst – du vil være engasjert, ta ansvar og prøve ut nye muligheter. Purus tilbyr en selvstendig og ansvarsfull rolle, med god opplæring og et dyktig og engasjert team i ryggen.

Du vil ha resultatansvar for ditt område og rapportere til Salgssjef.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Oppsøkende salg, planlegge og avtale kundemøter med et klart definert formål
  • Kartlegge markedet, ha oversikt over våre målgrupper og fokusprodukter (merkevarene Purus og Joti)
  • Bygge profesjonelle relasjoner gjennom kompetanseheving av vårt sluksortiment
  • Formidle sikker installasjon, trygghet og lønnsomhet i all kommunikasjon til kundene
  • Implementere vårt designsluk-konsept ved opplæring, kundemøter, messer og seminar
  • Holde kundebasen i CRM oppdatert
  • Bidra med materiell og aktivitet til våre SoMe- og digitale plattformer
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og verdier, gjennom åpenhet, glede og samarbeid

Vi ser etter deg som har noen års erfaring med salg, gjerne innen løsningssalg, produktsalg eller oppsøkende salg. Du må ha førerkort klasse B, da stillingen vil kreve en god del reising i distriktet ditt. For å trives i rollen må du motiveres av oppsøkende salg, være en dyktig relasjonsbygger og kommunisere godt.

Salgsteamet i Purus består av en gjeng med dedikerte og engasjerte kolleger, med en åpen kultur og god takhøyde for å prøve nye ting. Kreativitet og mot verdsettes høyt. Purus tilbyr gode betingelser, blant annet firmabil, god pensjonsordning og helseforsikring m.m.. Har du bein i nesa, trives med mye aktivitet, energi og god stemning? Da er det kanskje nettopp deg som er vår neste slukspesialist!

Du liker å bruke sosiale medier som et verktøy i hverdagen og er nysgjerrig på hvordan vi kommer til å jobbe i fremtiden.

Vi arbeider daglig med dette.

Nysgjerrig?

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016.

Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under «søk stilling» på www.head4more.com.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Purus om ønskelig.

Vi er rørleggerens bestevenn. Vi kan sluk!